Veel gestelde vragen

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over het vervangen van uw parasoldoek.


Een balein is de houten of metalen rib van de parasol.

diameter
U verkrijgt de doorsnede van uw ronde parasol door de lengte van een balein op te meten, en dat te vermenigvuldigen met 2

Een vierkante parasol van 3x3 heeft 4 korte baleinen van rond de 1.50m en 4 lange van ongeveer 2.10m lang. 

Het doek is gemaakt van 100% polyester met een katoenen look . Het doek is zeer sterk en kan niet scheuren. Bovendien is de stof 100% water- en vuilafstotend.
Het volant is het "hangende rokje" aan de uiteinden van de parasoldoek
Een windvang is de opening aan de bovenkant van de parasoldoek waar de wind doorheen kan, dit voorkomt het wegwaaien van uw parasol.
U mag het doek retourneren als het doek voor 100% schoon is en in de originele verpakking zit
Ja, u mag ruilen binen 2 weken  als het doek 100% schoon is en in de originele verpakking zit. De extra verzendkosten zijn voor uw rekening.
Ja, stuurt u dan een mailtje naar parasoldoek@gmail.com. en wij zoeken een afhaalpunt bij u in de buurt
Ja, u kunt het doek wassen maar wij raden aan dit zo min mogelijk te doen omdat de beschermlaag van het doek door het wassen zal afnemen.
Kleine vlekjes kunt u er het beste met een vochtig doekje afdeppen..
Nee, het doek is zeer sterk en scheurt niet. Mocht u het gaatje in de nok groter willen knippen, is dat geen enkel probleem

Ja, door de baleinen van uw parasol 6 1/2 cm in te korten.

 Gebruiksaanwijzing 1) Schroef de dop los of haal het geraamte uit de boog. .2) Knip in de windvang van het nieuwe doek een gaatje ter grootte van de dopbuis. Doek rafelt niet. 3) Wip de veertjes aan het eind van de baleinen eruit. 4) Kort dan elke balein 6 1/2 cm in.  5) Plaats de veertjes terug.  

Het doek kan nu eenvoudig bevestigd worden!

Het kan zijn dat deze e-mail in uw spamfilter terecht is gekomen. Is dit niet het geval? Neem dan even contact met ons op.